Як зробити пінку на каву в домашніх умовах: які секрети приховують баристи

Як зробити пінку на каву в домашніх умовах: які секрети приховують бариста

Приготувати капучино або латте, та й будь-який інший вид кави з молочною пінкою, простіше простої, коли під рукою є кавоварка.

Але навіть у тому випадку, коли ваша кухня не обладнана необхідною технікою, є шанс насолодитися приголомшливим напоєм.

Щоправда, зовсім без обладнання обійтися не вдасться – знадобиться віночок чи міксер, а також посуд для збивання молока.

Ну і, зрозуміло, самому молоко – причому чим жирніше, тим краще. Ідеальний варіант – домашнє.

Отже, достатньо підігріти молоко до гарячого стану (не кип’ятіть), після чого можна приступати до збивання.

Коли продукт досить загусне, перекладіть пінку в чашку з кавою і прикрасьте топінгом – наприклад, карамельним сиропом.

А якщо ви не хочете, щоб пінка вмить опала, скористайтеся невеликими хитрощами.

Так, додавати молочну пінку варто лише у теплу склянку – у холодній ємності вона одразу ж осяде.

Процес збивання краще здійснювати в глибокій ємності – так ви вбережете себе від бризок, тримаючи віночок, міксер або просту виделку, якою, до речі, також можна збити молоко під нахилом.

You cannot copy content of this page