Спробуйте приготувати цей легкий суп із кабачків зі свіжими грибами

Спробуйте приготувати цей легкий суп із кабачків зі свіжими грибами. Неймовірно ароматний

Для приготування нам знадобляться:

83 г білих грибів (можна інші за бажанням)

100 г кабачків

50 г картоплі

20 г моркви

5 г петрушки

5 г селери

15 г пір’я зеленої цибулі

40 г помідорів

10 г масла

10 г сметани

Зелень

Картоплю і кабачки наріжте шматочками товщиною близько 0,5 см. Подрібніть моркву, петрушку і селеру та підсмажте їх на сковороді. За 2-3 хвилини до закінчення смаження, додайте на сковорідку ще пір’я цибулі, нарізані шматочками по 2-2,5 см.

Підготовлені гриби на шинкуйте, покладіть в кип’ячий бульйон або воду і варіть 20-30 хвилин. Потім додайте зажарку, картоплю і варіть 15-20 хвилин. За 5-10 хвилин до закінчення приготування покладіть кабачки, порізані дольками помідори і сіль.

Подавайте до столу зі сметаною та зеленню.

Смачного!

Фото ілюстративне, з вільних джерел.

You cannot copy content of this page