Спробуйте приготувати цей легкий суп із кабачків зі свіжими грибами. Неймовірно ароматний
Для приготування нам знадобляться:
83 г білих грибів (можна інші за бажанням)
100 г кабачків
50 г картоплі
20 г моркви
5 г петрушки
5 г селери
15 г пір’я зеленої цибулі
40 г помідорів
10 г масла
10 г сметани
Зелень
Картоплю і кабачки наріжте шматочками товщиною близько 0,5 см. Подрібніть моркву, петрушку і селеру та підсмажте їх на сковороді. За 2-3 хвилини до закінчення смаження, додайте на сковорідку ще пір’я цибулі, нарізані шматочками по 2-2,5 см.
Підготовлені гриби на шинкуйте, покладіть в кип’ячий бульйон або воду і варіть 20-30 хвилин. Потім додайте зажарку, картоплю і варіть 15-20 хвилин. За 5-10 хвилин до закінчення приготування покладіть кабачки, порізані дольками помідори і сіль.
Подавайте до столу зі сметаною та зеленню.
Смачного!
Фото ілюстративне, з вільних джерел.