7 продуктів, які не можуть стояти в холодильнику
Коли ви хочете, щоб ваші продукти залишалися свіжими якомога довше, ви ставите їх безпосередньо в холодильник, правда?
Однак це не ідеальне місце для зберігання всіх продуктів.
У цій статті ми розповімо, яким продуктам в холодильнику немає місця.
1. Мед.
Мед ідеально підходить для гарячого молока, сніданку, будь-якого десерту або використання в випічці. Однак зберігати його в холодильнику суворо заборонено, інакше він стане дуже твердим і втратить свій чудовий аромат.
Краще зберігати мед при кімнатній температурі, подалі від прямого сонячного світла та в герметичній ємності, адже таким чином цей продукт бджільництва відчуває себе найбільш комфортним.
2. Оливкова олія.
Олія має найсуворішу заборону зберігання в холодильнику, оскільки вона швидко стає твердне і втрачає свій смак.
Однак у випадку зберігання при кімнатній температурі олія проявляє весь свій аромат і має особливо приємний смак.
3. Цибуля та часник.
Цибуля з часником також є серед продуктів, які не повинні зберігатися в холодильнику. Краще зберігати їх у прохолодному, темному і сухому місці.
Крім того, цибуля не може зберігатися в целофановому пакеті, оскільки вона починає гнити.
4. Хліб.
Не кладіть хліб в холодильник, оскільки на морозі він стає твердим і втрачає свій аромат.
Якщо ви купили занадто багато хліба, ви можете упакувати його, нарізати шматочки, в мішок, щільно закрити і заморозити.
5. Авокадо.
Незрілі авокадо ніколи не повинні зберігатися в холодильнику, оскільки низькі температури переривають процес дозрівання та зменшують їх аромат. Краще зберігати авокадо при кімнатній температурі.
6. Помідори.
Помідори – це також продукти, які не мають місця в холодильнику. При температурі від 12 до 16 градусів Цельсія вони ще підтримують аромат, особливо тривалий час. Хоча занадто низька температура впливає на смак, в той час як високий прискорює процес гниття помідорів.
7. Манго.
Манго також є одними з продуктів, які не мають місця в холодильнику, оскільки низькі температури значно сповільнюють процес дозрівання. Ви також можете пришвидшити процес дозрівання, помістивши манго в паперовий пакет із стиглим яблуком.